Mikä ihmeen Viking 2019?

Tervetuloa tutustumaan Viking 2019 –reissun sivustolle, tässä tekstissä äänessä on matkanjohtaja Kati. Olemme piirin kv-jaostossa jo pitkään haaveilleet piirin yhteisestä kv-matkasta, joka tarjoaisi toisaalta matalan kynnyksen mahdollisuuden kenties ensimmäiseksi kansainväliseksi partiokokemukseksi, ja toisaalta antaisi erilaisia haasteita eri ikäkausille. Matkakohteeksi valikoitui Pohjois-Norja, ja erityisesti sen kuvankauniit Lofootit sekä Tromssan kaupunki. Lofooteilla suunnitelmissa on muutaman päivän vaellus ja Tromssassa tutustumme norjalaiseen kulttuuriin monipuolisesti. Tarkoituksena olisi myös päästä tutustumaan norjalaisiin partiolaisiin.

Kesällä 2019 on tarjolla myös toinen mahdollisuus kokea partion kansainvälisyys, sillä maailmanjamboree on Yhdysvalloissa samoihin aikoihin kuin Viking 2019. Kumpikin näistä tarjoaa osallistujilleen varmasti upean kokemuksen, mutta reissut ovat myös hyvin erilaiset. Viking 2019 tarjoaakin halvemman ja pienemmän mittakaavan vaihtoehdon jamboreelle. Molempien keskeisiin teemoihin kuuluu seikkailu, Vikingillä se näkyy erityisesti vaelluksella erilaisessa maastossa sekä uusina elämyksinä Norjaan tutustuttaessa.

20171007_Aapo_Rainio__MG_3572
Kuva: Suomen Partiolaiset/Aapo Rainio

Matka on suunnattu kaikille Pohjanmaan partiolaisille tarpojista aikuisiin. Jokaisesta ikäkaudesta otetaan osallistujia sopivassa suhteessa siten, että matkaan lähtee bussilastillinen seikkailunjanoisia partiolaisia.

Tällä hetkellä me matkan staabilaiset työstämme suunnitelmia eteenpäin. Erityisesti budjetin tarkentaminen ja markkinointi on juuri nyt työn alla, jotta saamme osallistumismaksun kattamaan kaikki pakolliset kulut ja loistavan ohjelman sekä tiedon tästä upeasta partiomatkasta kaikkien piirin jäsenten huulille!

Lisätietoa ilmoittautumisesta ja koko matkasta tipahtelee tänne sivustolle pikkuhiljaa, joten vieraile sivulla toistekin! Voit myös halutessasi ottaa yhteyttä ja kysäistä mielenpäällä olevia kysymyksiä sivuston ota yhteyttä -osion kautta.

Joko sinä olet päättänyt mitä teet kesällä 2019?

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s