Ilmoittautuminen

Viking2019 jälki-ilmoittautuminen alkaa lauantaina 12.01.2019 klo 12.00. Jäljellä on vain muutamia paikkoja, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Paikkojen täytyttyä ilmoittautuneet jäävät varasijoille. Jälki-ilmoittautumisen viimeinen päivä on 12.02.2019.

Ilmoittautumaan pääset tästä linkistä ilmoittautumisen avauduttua.

Myös jälki-ilmoittautumisessa mukaan päässeitä pyydetään kirjoittamaan lyhyt esittelykirje itsestään, joiden perusteella matkalaiset jaetaan kahteen bussiin.

Kerro esittelykirjeessä:

  • Kuka olet ja mistä tulet. Kerro oman nimen ja lippukunnan lisäksi jotain omasta partiohistoriastasi. Myös kuva sinusta olisi kiva lisä!
  • Miksi haluat lähteä kansainväliselle partiomatkalle ja nimenomaan vaeltamaan Lofooteille
  • Haetko mukaan yksin vai yhdessä kavereiden kanssa? Kerro myös mahdollisten kavereiden nimet, joiden kanssa haluat samaan bussiin.

Esittelykirjeen yhteydessä voit mainita, jos sinua huolettaa jokin asia reissuun lähtemisessä tai haluat tarkentaa ilmoittautumislomakkeessa kysyttyjä terveyteen, kuntoon, suunnistustaitoon tai kielitaitoon liittyviä asioita.

Lähetä kirje 15.11. mennessä pdf-tiedostona osoitteeseen ppviking2019@gmail.com. Jälki-ilmoittautujien toivoisimme lähettävän kirjeet mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 17.2.2019. Bussijaot julkaistaan vasta myöhemmin perumisajan päättymisen jälkeen.

Mainokset