Mikä Viking2019?

Viking2019 on Pohjanmaan Partiolaiset ry:n järjestämä ulkomaanmatka Norjaan 26.07.-04.08.2019. 10 päivän matkan aikana vaelletaan Lofooteilla ja tutustutaan Norjan kulttuuriin Tromssan satamakaupungissa. Matka on suunnattu tarpojille, samoajilla, vaeltajille ja aikuisille.

Matkaan lähdetään kahdella bussilla, joista toinen menee ensin Lofooteille ja sen jälkeen Tromssaan ja toinen kiertää reitin toiseen suuntaan. Ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta mahdollisesta jälki-ilmoittautumisesta tiedotetaan myöhemmin täällä sekä matkan Instagram-tilillä (@viking_2019).

Osallistumismaksu on 300€ ja se sisältää matkat, ruoat, yöpymisen ja yhteisen ohjelman. Valinnaisessa ohjelmassa mukana on myös vaihtoehtoja, joihin saattaa sisältyä erillisiä pääsymaksuja. Hintaan sisältyy myös ennakkotapaaminen keväällä 2019, jossa osallistujille kerrotaan tärkeää informaatiota matkasta ja tutustutaan muihin osallistujiin. Ennakkotapaamisessa järjestetään pieni varainhankintatempaus, jonka avulla kerätään rahaa matkan yhteiseen kassaan.

Mainokset