Mikä Viking2019?

Viking2019 on Pohjanmaan Partiolaiset ry:n järjestämä ulkomaanmatka Norjaan 26.07.-04.08.2019. 10 päivän matkan aikana vaelletaan Lofooteilla ja tutustutaan Norjan kulttuuriin Tromssan satamakaupungissa. Matka on suunnattu tarpojille, samoajilla, vaeltajille ja aikuisille.

Matkaan lähdetään kahdella bussilla, joista toinen (Hilde) menee ensin Lofooteille ja sen jälkeen Tromssaan ja toinen (Einar) kiertää reitin toiseen suuntaan. Ilmoittautumisaika matkalle on päättynyt.

Osallistumismaksu on 300€ ja se sisältää matkat, ruoat, yöpymisen ja yhteisen ohjelman. Valinnaisessa ohjelmassa mukana on myös vaihtoehtoja, joihin saattaa sisältyä erillisiä pääsymaksuja. Osallistumismaksun ensimmäinen erä tulee maksettavaksi helmikuun lopulla ja toinen erä toukokuussa.

Hintaan sisältyy myös ennakkotapaaminen 30.-31.03.2019, jossa osallistujille kerrotaan tärkeää informaatiota matkasta ja tutustutaan muihin osallistujiin. Ennen ennakkotapaamista varoja kerätään myymällä Pilkkoset-tuotteita sekä järjestämällä kahvila Eksymä -partiotaitokisoissa.

Mainokset